Diensten

Door gebruik te maken van onze uitstekende dienstverlening hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw niet-betalende klanten, en kunt u zich weer volledig richten op uw eigen bedrijf en haar diensten. Wij zorgen ervoor dat uw facturen worden betaald door uw debiteur(en).

Bekijk hieronder een volledig overzicht van onze diensten.

 
artwork-onze-diensten-tinified
Incasso stappenplan
Wat moet u allemaal hebben gedaan om een incasso opdracht bij Bayar Incasso in te dienen en hoe doet u dat? Wij hebben voor u een overzichtelijke incasso stappenplan gemaakt.
artwork-onze-diensten-tinified
Bemiddeling
Is er onenigheid over uw factuur en uw debiteur wilt niet betalen? Geen dure juridische procedures en eindeloos veel papier werk. Maar een speciaal aangesteld team van specialisten die u gaan helpen om de factuur betaald te krijgen.
artwork-onze-diensten-tinified
Debiteurenbezoek
Als uw debiteur het betalen maar blijft uitstellen, kunt u ervoor kiezen om een debiteurenbezoeker van Bayar Incasso bij uw debiteur langs te laten gaan. Dit debiteurenbezoek kan verschillende vormen aannemen: van directe betaling tot het afspreken en direct vastleggen van een betalingsregeling.
artwork-onze-diensten-tinified
Gerechtelijke incasso
Het kan voorkomen dat ondanks onze inzet, de betaling van de debiteur stagneert. Dan kan een gerechtelijke incasso procedure nodig zijn om uw debiteur over te halen tot betaling.