Over ons

Bayar Incasso is een incassobureau dat is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande facturen voor zowel bedrijven als particulieren.
Van minnelijke incasso tot gerechtelijke incasso. Elke incassozaak is een duidelijke opdracht.

No cure, no pay!
Wordt er niet betaald? Dan bent u ons dus niets verschuldigd.

Wat doen we

Het incasseren van vorderingen is meer dan alleen maar een aanmaning sturen. Bayar Incasso beschikt over veel ervaring op het gebied van incasseren. Hierdoor zijn wij vrijwel altijd in staat om uw vordering succesvol te incasseren, zowel minnelijk als gerechtelijk.

Betrokkenheid

Door onze betrokken mentaliteit zijn wij gedreven om uw vordering van uw debiteurs te kunnen incasseren. Geen moeilijke verhalen, maar het incasseren van openstaande vorderingen voor u als klant. Minnelijke incasso is prima, maar indien een debiteur zich niet aan de regeling houdt of weigert te betalen, gaan we ook daadwerkelijk over tot gerechtelijke incasso.

Ondersteuning

Bij Bayar Incasso juristen zijn wij voorstander van transparant handelen en willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen bij uw eigen herinnering- en aanmaningtraject. Om onze klanten hierbij te ondersteunen hebben wij WIK brieven op onze website, die u gratis kunt downloaden. Vooral voor particuliere debiteuren is het verplicht deze te versturen, alvorens u de vordering uit handen geeft aan ons.

Bereikbaarheid

Onze bereikbaarheid is uitstekend te noemen, zowel telefonisch als per e-mail. Goede en snelle communicatie tijdens de behandeling van uw opdrachten vinden wij hierbij van groot belang en u heeft gedurende de behandeling van uw zaken een vaste contactpersoon. Voor onze klanten die een vordering indienen is een login beschikbaar, zodat u elk moment van de dag een overzicht heeft van uw betalingen. Tevens kunt u in diverse soorten bestanden uw incasso’s aanleveren bij het indienen van een vordering.

Uitstekende dienstverlening

Wij bieden een uitstekende dienstverlening en kunnen elke klant bijstaan van minnelijke incasso tot gerechtelijke incasso. De digitale automatisering is daarbij voor ons een belangrijk instrument. Hierdoor is het mogelijk om 24/7 de status van uw vorderingen te bekijken op onze website of nieuwe vorderingen in te dienen. Dit scheelt onze klanten veel onnodige tijd omdat alles online beheerbaar is, maar mocht u er niet uitkomen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder.